You are beautifull              Rose roos

                      Home  Contact  Gastenboek  Zoeken                             

Inhoud Website 

Gestaltnieuws 

Gestalttherapie 

Folders 

Training & Supervisie 

Persberichten 

Info Trainer 

 

Evert 

 

Gestalttherapie

Als je even niet lekker zit in je vel, in contact, werk of relatie en ondersteuning zoekt, bel me dan of email degeleroos@gmail.com

Bel nu

evertvanderweide

in Skype

 
 
Aanvullende opties

Greenwood Travel

News and Notes
Select a language under:

Gestalt-weekend 02 tot en met 03 juni 2017 Frankrijk

                                         

Van zaterdag 16.00 uur tot zaterdag 16.30 uur.


Een nieuwe doorbraak in je leven nu

 

image

Hierbij nodig ik je uit voor dit inspirerende gestalt-weekend.

Een week om te herinneren dat je reeds volmaakt geboren bent. Uit de grauwsluier van het dagelijks leven bewegen op jouw pad naar leven in het licht.

Ontmoeting en contact met de ander door de helende kracht van de dialoog, de taal van de ontmoeting, reflectie op wat …is.

Vanuit een afwachtende houding kun jij actief de uitnodiging aannemen tot deelname aan leven op een dieper level.

 

Integratie van denken, voelen en bewegen mogelijk maken in overeenstemming met jouw natuur. Middels beweging, de zuivere taal van hart tot hart in een sfeer van respect, acceptatie, vertrouwen en openheid. Horen wat achter de woorden aanwezig is, werkelijk gaan zien en voelen wat werkelijk is in je zelf en in de ander. Waar genomen kan de keuze van kiezen in vrijheid ervaren.

Afweer waarnemen in zijn essentie, betekenis en nut. Denkramen los leren laten. Je ware zelf toevertrouwen aan leven.

 

De wijze op hoe jij je voelt in relatie, werk of contact heeft effect op hoe jij actief richting kunt geven aan je leven nu.


image

Dit gestalt-weekend is voor ieder die wil o n t d e k k e n, bereid is te ervaren en wil stilstaan bij wat zich hier en nu aandient. Of je nu therapeut bent en op ervarinsgniveau wilt bijscholen, student en behoefte aan extra inspiratie hebt, of gewoon behoefte hebt om in een veilige omgeving  stil te staan bij jezelf of aandacht voor een specifiek thema van jezelf, dan kan dit weekend daartoe bijdragen.

Een meervoudige afspraak of deelname aan weekend-training is waarschijnlijk effectiever dan een éénmalige ontmoeting. Werken aan jezelf heeft tijd nodig, geduld en herhaling.

Ik heb mij gespecialiseerd in de gestaltbenadering van leven en ik heb ervaren hoe ik door helder waar nemen terug kom in mijn energie. Ik assisteer en support jou naar een wezenlijke doorbraak in jouw levenssituatie. Ik nodig je uit voor deelname aan dat:

Uniek en inspirerend Gestalt weekend te Frankrijk.  Meerijden naar Frankrijk mogelijk. Vraag info.

Jouw kans om vrij te komen uit de verstrikkingen in je leven nu of de vastgeroeste patronen van denken, handelen en voelen uit het verleden en dat met ondersteuning door een ervaren gestalttherapeut .

 

Ik ben Evert van der Weide , 71 jaar, woon in Frankrijk, ik heb 34 jaar ervaring als Gestalt therapeut en ik werk met individuele- of met relatie-gesprekken, geef supervisie en ik werk met groepstrainingen in Nederland, Frankrijk en Thailand.

Mijn inspirators zijn Fritz en Laura Perls, Gendlin, Pierro Ferrucci, Assaggioli, Anthony Robbins, Carl Rogers, Walter Kempler en Alexander Lowen. Ik ben gepassioneerd door de mogelijkheden tot persoonlijke groei voor ieder mens in het actuele moment in het leven.

 

Doe nu mee aan dit Inspirerende Gestalt weekend en geef je tijdig op.

 

Vraag inschrijfformulier, stuur terug of meld je onmiddellijk aan via degeleroos@gmail.com met naam, adres en telefoon en de naam van de workshop. Daarna stuur ik inschrijfformulier en de routebeschrijving.

 

Het weekend start op vrijdagmorgen 10.00 uur en eindigt op zaterdagavond 20.00 uur. De locatie is in de omgeving van Treignat, Auvergne, Frankrijk op een rustgevende locatie die garant staat voor rust en privacy.

Het vrijdagavond programma duurt tot 22.00 uur. Ieder heeft een eigen slaapkamer. De kosten voor dit weekend zijn € 200,00 inclusief eenvoudig ontbijt, lunch, maaltijd, koffie/fris en overnachting.  Te voldoen voor de aanvang van het weekend. Vraag info en inschrijfformulier

 

Wil je graag een dag eerder aankomen of een dag later weg dan is dat mogelijk. Vraag info.

 

Ter inspiratie: Melissa Etheridge met "I have to wake up"

https://www.facebook.com/praktijkvoorgestalttherapie/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rood

Adres 4 Place St. Julien
Plaats 03380 Treignat, Departement Allier
Provincie Auvergne te Frankrijk
Mobiel +33-(0)627786252
Telefoon +33-(0)470285184
Email  degeleroos@gmail.com
Siret nr. Fr.  800 313 488 00010
 

[ Homepage] [ Persbericht 1 ][ Persbericht 2 ] 

Algemene informatie: Evert van der Weide
Webbeheerder: Evert van der Weide

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan degeleroos@gmail.com
Copyright © 2000 Gestaltcentrum: De Gele Roos
Laatst bijgewerkt: 02-08-2017