Helderheid

           Zuiverheid

                    Groei en

                              Bloei

 

 

 

4 Place Saint Julien                                                                                                                                                                                                           Treignat, 03-11-2015

03380 Treignat, Auvergne

Frankrijk

Tel: +33627786252

 

 

 

 

Hierbij nodig ik jou uit voor de:

Herfst Gestaltworkshop 28-30 oktober 2016 “ENERGIE EN VOEDEND KONTAKT”

 

Van vrijdag 16.00 uur tot zondag 16.00 uur.

 

verbinding-1[1]Workshop voor mensen die met mensen omgaan en contact willen maken op een dieper level. Op weg gaan naar helend contact. Stimulatie en inspiratie opdoen op jouw pad. Helder zicht zonder oordeel over oude patronen, begrip voor hun functie en nut in het verleden geeft acceptatie in het nu en zonder enige inspanning verdwijnen deze uit je zijn in het heden, waardoor je bevrijdt van destructieve gevoelens en gedachten jezelf in liefde herontdekt. Als jij je eigen goede intenties onder de warboel van het denken ontsluierd en jij voelt je oneindige zuivere kern tot in de basis van de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. Acceptatie, respect en dan de emotie van gezien voelen tot in je ziel komen aanwezig?

Contact kan weer voedend voelen als er echt wordt geluisterd en doorzien is wie je echt bent en allerlei oordelen, achterwege gelaten en op de schroothoop gegooid, ruimte doen voelen tot in het kwadraat.

Verdiept  i n z  i c h t  meer en meer ontwikkelen in wat ik voel, de passende woorden vinden, staan op de plaats die ik in contact, in relatie. Zorg, attentie, aandacht, respect, eigen ding doen en in contact blijven met de ander. Verbinding hebben en vrij kunnen voelen. Verschil is waardering voor het eigen elan van de ander.

 De relatie biedt ongekende mogelijkheden tot groei. Wat nodig is ……... Kijken in de spiegel door middel van experiment …….., toetsing …….., confrontatie……. reflectie........ helderheid……. besef wat werkelijk waar is.

 

 

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQvjHBnsz6dyxCzYAz29ZzsmeGY2cNuILsCkb_kKyV0qNQ8WHdGXQIk werk met contactoefeningen, zelfexpressie, dans, beweging, meditatie, geleide fantasie en wat uit de situatie naar voren komt.

Gevoelens, emoties en blokkades in contact kunnen we zien als ingangen tot dieper contact met  de bron van je zijn. In deze workshop staan we stil  bij en geven we aandacht aan deze ingangen waar we in ons dagelijkse  en jachtige leven niet aan toe gekomen zijn. Ontwikkelen van contact in "here and now", waarin verleden, heden en toekomst aanwezig zijn.  

Negatief bestaat middels positief en geeft aanzetten tot terug vinden van de balans.

 

 

Aanmelding en inschrijving voor de gestaltworkshop voor 1 oktober 2014. De inschrijving is definitief na overmaking van 1/3 van de kosten. Lakens, sloop, en toiletartikelen zelf meenemen. Draag gemakkelijk zittende kleding.

De kosten van de workshop zijn € 295,00 inclusief verblijf op gite/woonboerderij in de Allier te voldoen voor de aanvang van de workshop. De lichte maaltijden worden zelf bereid en zijn inclusief. Nadere info op aanvraag en bij aanmelding worden de routebeschrijving en gegevens van de accommodatie aan je opgezonden. Aankomst 24-10-2014 voor 16.00 uur. Als je gezamenlijk wilt reizen of iemand mee wilt nemen naar de plaats van bestemming, neem dan contact met me op per telefoon, Skype, sms, line of email.

 

Gestaltpraktijk: De Gele Roos

Adres: 4 Place Saint Julien, 03380 Treignat, Auvergne, Frankrijk. Tel. +33627786252 of +33470285184.

Inschrijfformulier: (annuleren mogelijk tot 1 week voor de aanvang)

 

Naam:

 

Adres:

 

Postcode:                         Woonplaats:                                                                          Telefoon:

 

Verklaart zich in te schrijven voor de Herfst gestaltworkshop van 28 t/m 30 oktober 2016 en de kosten ad € 295,00 in *1 keer/2 keer te voldoen voor het begin van de workshop op * IBAN nr.: NL77INGB0005268353/*contant.

 

Datum:                                               Handtekening:

 

Gestaltcentrum: "De Gele Roos", 4 Place St Julien, 03380 Treignat. IBAN nr: NL77INGB0005268353, Nederland.

E-mail: degeleroos@gmail.com. Internet: http://www.degeleroos.nl

 

*Doorstrepen wat niet van toepassing is.