You are beautifull              You are beautifull

                      Home  Contact  Gastenboek  Zoeken                             

Inhoud Website 

Gestaltnieuws 

Gestalttherapie 

Folders 

Training & Supervisie 

Persberichten 

Info Trainer 

 

Evert 

 

Gestalttherapie

Als je even niet lekker zit in je vel, in contact, werk of relatie en ondersteuning zoekt, bel me dan of email degeleroos@gmail.com

Bel nu

evertvanderweide

in Skype

 

 
Aanvullende opties

Greenwood Travel

News and Notes

Select a language above:

 

Regelmatig spreek ik deelnemers aan de trainingen, die behoefte hebben aan zuiver en helder contact met medereisgenoten in hun ontplooing naar meer bewust zijn.  Voor hen de deze pagina. Deel en ik plaats het alhier.

 

Contacten:

 

Op deze pagina plaats ik de gevoelens en belevingen van iedereen die iets heeft te delen en daar anderen wellicht herkenning mee willen bieden ofwel de ruimte willen geven ook zichzelf mee te delen in wie ze zijn.

Ik ervaar zelf dagelijks, dat ik door te reflecteren op mijn zelf en dat te delen, contact met anderen  op een dieper niveau ontstaat.

      Heb jij suggesties  voor contact, ontmoeting en inspiratie op een bewust level. Laat horen. SMS of email.

 

Personalia trainer: klik op de rode titel
Hieronder de wonderbaarlijke genezing van stemmen. Zegt het voort.

www.ted.com/talks/eleanor_longden_the_voices_in_my_head?language=en
 

 

Hier het verslag van M.

Soms vecht je als een leeuw voor iemand.

Mijn moeder was gediagnostiseert  als hebbende een hernia, zonder daadwerkelijk onderzoek in het ziekenhuis.

Is ze terecht gekomen op een afdeling revalidatie en trof haar daar aan op een dag in een erbarmelijke staat. Ze moest zichzelf wassen en was bij een teil met water gezet door een verzorgende en had haar de hele ochtend alleen gelaten. Ze was achterover gezakt en had meerdere uren zo gelegen en uiteindelijk trof ik haar aan en ze was helemaal kapot.Ze heeft zo 'n pijn geleden in de tijd dat ze daar zo was achter gelaten.  Ik ben als een leeuwin gaan vechten voor haar welzijn. Iedereen die haar een stro breed in de weg lag en haar niet gaf wat ze nodig had ben ik tegen op getreden. Ik heb een klacht ingediend bij desbetreffende zorg instelling en heb geeist dat ze haar lieten onderzoeken in het ziekenhuis. Daar bleek dat ze een gezwel had in haar rug en veel pijn leed.  Uiteindelijk heeft ze toen wel de behandeling gekregen die nodig was. En helaas was dat alleen pijnbestrijding want er was verder niets meer aan te doen. Behandelaars en verzorgenden nemen je die energie van vechtende leeuwin niet altijd in dank af. In eerste instantie neigde ik ertoe om mezelf door hun ogen te bekijken en mezelf een kenau te vinden. In een skype sessie met Evert kon ik zien wat ik aan het doen was. Mezelf herkennen en erkennen in de kwaliteit van die vechtende leeuwin hebben ervoor gezorgd dat ik mijn eigen liefdesstroom weer helemaal kan omarmen en trots ben dat ik dit gevecht heb geleverd. Ik ben de totale honderd procent  voor mijn moeder gegaan en heb alles gegeven wat ik kon om haar bij te staan en daar ben ik trots op!  

 

 

Rood

Adres

 4 Place St. Julien

Plaats

 03380 Treignat , Departement Allier

Provincie

 Auvergne te Frankrijk
Mobiel  +33-(0)6 27786252
Telefoon +33-(0)470285184

Email

 degeleroos@gmail.com

Siret nr.

  800 313 488 00010

 

 

 

[ Homepage] [ Persbericht 1 ][ Persbericht 2 ] 

Algemene informatie: Evert van der Weide
Webbeheerder: Evert van der Weide

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan degeleroos@gmail.com
Copyright 2000 Gestaltcentrum: De Gele Roos
Laatst bijgewerkt: 17-03-2019