FeedbackpaginaFeedbackpagina

                           

         You are beautifull              You are beautifull

                      Home  Contact  Gastenboek  Zoeken                             

Inhoud Website 

Gestaltnieuws 

Gestalttherapie 

Folders 

Training & Supervisie 

Persberichten 

Info Trainer 

 

Evert 

 

Gestalttherapie

Als je even niet lekker zit in je vel, in contact, werk of relatie en ondersteuning zoekt, bel me dan of email degeleroos@gmail.com

Bel nu

evertvanderweide

in Skype

 

 
Aanvullende opties

Greenwood Travel

News and Notes

 
Select a language above: Praktijk voor Gestalt-psychotherapie  (42 jaar ervaring)

Gestaltweek Thailand 23-12-2023 tot en met 30-12-2023

Van zaterdag 16.00 uur tot zaterdag 11.00 uur.

image

Workshop voor mensen die met mensen omgaan en contact willen maken op een dieper level. Werken aan voedend contact. Stimulatie en inspiratie opdoen op jouw pad. Helder zicht zonder oordeel over oude patronen, begrip voor hun functie en nut in het verleden geeft acceptatie in het nu. Dan in helder licht van acceptatie zonder enige inspanning verdwijnen deze uit je zijn in het heden, waardoor je bevrijdt van destructieve gevoelens en gedachten de liefde herontdekt. Als jij je eigen goede intenties onder de warboel van het denken ontsluierd en jij voelt je oneindige zuivere kern tot in de basis van de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. Acceptatie, respect en dan de emotie van gezien voelen tot in je ziel komen aanwezig? Contact kan weer voedend voelen als er echt wordt geluisterd en doorzien is wie je echt bent en allerlei oordelen, achterwege gelaten en op de schroothoop gegooid, ruimte doen voelen tot in het kwadraat.


Verdiept  i n z i c h t  meer en meer ontwikkelen in wat ik voel, de passende woorden vinden,staan in contact, in relatie. Zorg, attentie, aandacht, respect, eigen ding doen en in contact blijven met de ander. Verbinding hebben en vrij kunnen voelen. Verschil is waardering voor het eigen elan van de ander. Het contact met de ander en in de relatie bieden ongekende mogelijkheden tot groei. Wat nodig is ……... Kijken in de spiegel door middel van experiment …….., toetsing …….., confrontatie……. reflectie........ helderheid……. ervaren ..... wat werkelijk waar is.

image

Ik werk met contactoefeningen, zelfexpressie, dans, beweging, meditatie, geleide fantasie en wat uit de situatie naar voren komt. Gevoelens, emoties en blokkades in contact kunnen we zien als ingangen tot dieper contact met de bron van je zijn. In deze workshop staan we stil bij en geven we aandacht aan deze ingangen waar we in ons dagelijks, routine leven niet aan toe komen. Ontwikkel contact in "here and now", waarin ons verleden, heden en toekomst zijn samengebald. 

Negatief bestaat middels positief en geeft aanzetten tot terug vinden van de balans in je zelf.   

                Click for info

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Khao Kalok

 

Khao Kalok beach

Aanmelding voor de Gestaltweek is vanaf heden mogelijk door middel van aanbetaling van € 150,00 op INGbank nr. NL77INGB0005268353 ten name van  Gestaltcentrum: "De Gele Roos" en/of door invullen en opsturen van onderstaand inschrijfformulier.

Nadere info op aanvraag. Bij aanmelding en inschrijving worden de routebeschrijving en gegevens van de accommodatie aan je opgezonden.

 

Kosten van de Gestaltweek zijn € 650,00  inclusief de huur en de maaltijden.

 

Plaats: Khao Kalok in te huren villa met 3 of meer slaapkamers; zie onder.

 

Huur: De totale huurkosten van de accommodatie zijn nu inclusief per deelnemer; excl. een eventuele  annuleringverzekering. Bij langer gewenst verblijf huur van huis/villa mogelijk. Boek tijdig. Gestaltweek duurt 7 dagen.

 Voedingskosten worden ter plaatse in  overleg worden geregeld. Plaatselijke kok wordt ingehuurd of eten in een restaurant voor hele schappelijk prijzen.

 

Vervoer: Vanuit Nederland of Frankrijk is een directe vlucht naar Thailand is voor het seizoen 10 december 2019 aanzienlijk goedkoper. Wil je rond de start van de Gestaltweek aankomen en deelnemen aan een groepsboeking per vliegtuig vanuit Parijs of Amsterdam (goedkoper) neem dan telefonisch of per email/skype/line contact met me op. Na de inschrijving ontvang je een inschrijvingsbevestiging, het adres en de routebeschrijving naar de plaats van bestemming in Khao Kalok, Thailand.

 

Aankomst: 23-12-2023 voor 16.00 uur. Als je in Thailand woont en gezamenlijk wilt reizen of iemand mee wilt nemen naar de plaats van bestemming, neem dan contact met me op per telefoon, Skype, sms, line of email.

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INSCHRIJFFORMULIER:

 

Naam:

 

Adres:

 

Postcode:                                           Woon­plaats:                                                                                      Land:

 

Tel. :

 

Verklaart zich in te schrijven voor de Gestaltweek van 23 dec. 2023 t/m 30 dec. 2023 in Khao Kalok, Thailand en de vooruitbetaling van   € 150,00 binnen 7 dagen te voldoen en het restant ad € 500,00 en als voorschot dient te voldoen voor het begin van de workshop op *Ingbank nr.: NL77INGB0005268353/*contant/*cheque.

 

Datum:                                               Handtekening:

 

 

 

 

*Doorstrepen wat niet van toepassing is.

 

Ik weet, dat ik het vliegticket zelf dien te regelen als ik niet deel neem aan de groepsreis en de voedingskosten ter plaatse heb te voldoen.

 

Reiskosten zijn voor eigen rekening. Vraag info over samen reizen.

 

 

N.B.                                          

Kosten huur villa voor 9 personen zijn inclusief.

 

Kosten training Gestaltweek  € 650,00. Kosten voeding, erg goedkoop in Thailand zijn exclusief. Ter plaatse en in goed overleg geregeld

 

 

[ Homepage] [ Persbericht 1 ][ Persbericht 2 ] 

Algemene informatie: Evert van der Weide
Webbeheerder: Evert van der Weide

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan degeleroos@gmail.com
Copyright © 2000 Gestaltcentrum: De Gele Roos
Laatst bijgewerkt: 17-03-2019